Nu hjertestarter ved Sognehuset i Nors

hjerterstarterVia samarbejde har Menighedsrådet, Borgerforeningen og Grundejerforeningen Søstjernen fundet økonomisk mulighed for at indkøbe en Hjertestarter. Alle var enige om, at Hjertestarteren skulle være til rådighed døgnet rundt, hvorfor der er indkøbt et skab, der kan holde den temperatur, der er påkrævet til udendørs opbevaring.

Hjertestarteren hænger på muren inde i gården på Sognehuset. Der er alarm på, så der bliver varskoet, hvis nogen forsøger at åbne skabslågen. Vi håber selvfølgelig ikke, at der bliver behov for at benytte Hjertestarteren, men vi glade for at kunne være med til, at Nors igen er udstyret med en Hjertestarter, der er tilgængelig døgnet rundt.

gardspladsDer vil komme nyt vedr. mulighed for kursus i førstehjælp/brug af hjertestarter. Det vil blive opslået en gang efter nytår.