Visioner for vækst og bosætning i Thy

Alle kommunens borgere opfordres til at deltage i en demonstration i Thisted den 8. november kl. 10.00 – 12.30. Budskabet er en konstruktiv appel til politikerne om at sætte skolelukninger på standby og fokuserer kræfterne på at lægge en langsigtet og visionær strategi for vækst og bosætning i Thy.

Demorute

Demonstrationen begynder med optog fra Hvass Krydset, ned ad Østerbakken og slutter på Store Torv, hvor der er opstillet en scene. (Se kort med P-muligheder på bagsiden). På Store Torv vil der være et par korte taler samt overrækkelse af en skriftlig, fælles appel fra demonstrationens deltagere – borgere, foreninger og virksomheder i Thy – til borgmesteren med en opfordring til at sætte vækst, bosætning og visioner for kommunen øverst på den politiske dagsorden. Demonstrationen slutter med et par numre med udkantstroubadour Allan Olsen.

Arrangørgruppen bag demonstrationen sørger for scene, polititilladelse, PR og koordinering.

Se mere på: https://www.facebook.com/events/810286125659724/?fref=ts el. skriv i fb’s-søgefelt: DEMONSTRATION – “Visioner for vækst og bosætning i Thy”